Snabba flexibla trygga bud &

Transporter

Snabbt och säkert

Vi är ett mycket flexibelt företag med säkerhet och pålitlighet i förarsätetet och vi finns alltid till hands när du behöver oss, 24 timmar om dygnet. Våra kunder måste kunna lita på oss ända fram till slutdestinationen och mottagare. Nöjda, återkommande kunder får oss att växa med bredare vagnpark och tjänster för att bli ännu effektivare. Vår ambition är att alltid svara upp till kundens krav - rätt sak på rätt plats i rätt tid - det inspirerar oss.

Smått, stort, kort, långt

Vi kör både större och mindre gods, såväl kortare bud i norra Småland och Östergötland, som långt ut i Europa, t ex Norge, Tyskland, Holland och Italien. Vi är inte främmande för några uppdrag. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest prisvärda transporten som passar just dina önskemål.

Trygga transporter

Tryggheten för både gods, kunder och inte minst våra egna chaufförer är mycket viktig, därför är vi anslutna till branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag. Det borgar för ett gediget ansvar och yrkesstolthet.

Affärer görs mellan människor.

Därför önskar vi att du tar en personlig kontakt så snart du ser en möjlighet att vi kan hjälpa dig och ditt företag med transportlösningar av alla slag.

map